Οδηγός Επιβίωσης για Neofreecampers


Το φως είναι χρυσοπράσινο. Λίγο η ξανθιά άμμος, λίγο το αυστηρό πράσινο των κέδρων, σε μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση. Οι απίστευτες φιγούρες αυτών των δέντρων με μαγεύουν. Φτερά αγγέλων, έντομα τεραστίων διαστάσεων και μορφές αρχαίες με περιτριγυρίζουν. Οι νεκροί γυμνοί κορμοί είναι ασημένιοι στο φως. Πάνω τους σκαλισμένα μονοπάτια εντόμων παίζουν περίεργα σχέδια στο μυαλό μου.
Είναι πλούσια η σκιά, απλόχερη. Ζωτική σε αυτό το κλίμα ερήμου. Σε συντηρεί μέσα στην πυρακτωμένη μέρα, μέχρι να σουρουπώσει. Μόλις κρυφτεί ο ήλιος πίσω από το λόφο, η κίνηση μεγαλώνει. Το άγγιγμα της άμμου είναι αναζωογονητικό. Τα καθάρια νερά του Λιβυκού πελάγους είναι ζεστά & φιλόξενα. Νιώθω τις μπαταρίες μου να γεμίζουν.

Είναι Σάββατο μεσημέρι και έχουν πλακώσει οι ορδές των νεοαφιχθέντων. Άλλοι ήρθαν για Σαββατοκύριακο, άλλοι για τις ετήσιες διακοπές τους. Κόβουν κέδρους για να χωρέσει η σκηνή, κανείς δεν τους είπε ότι αυτό το δέντρο μεγαλώνει μόνο 10 εκατοστά το χρόνο, ότι αυτό το δάσος βρίσκεται εδώ χιλιάδες χρόνια πριν από αυτούς και θα συνεχίσει να υπάρχει κι αφού λήξουν οι ρυπαρές, μίζερες ζωές τους. Ακάθεκτοι, αναίσθητοι, συνεχίζουν να το πληγώνουν και να το καταστρέφουν. Σβήνουν τα τσιγάρα τους στην άμμο, χέζουν όπου βρουν, κάνουν σημαίες τα κωλόχαρτα τους και ρυπαίνουν την ησυχία με τις βρωμορακέτες τους.

(Η οικολογία έχει καταντήσει και λίγο μόδα. Ήμουν χτες στην διαμαρτυρία στο Σύνταγμα και έβλεπα όλους όσους κάπνιζαν να πετάνε κάτω τις γόπες τους. Θα περάσει πολύς καιρός πιστεύω μέχρι να καταλάβουμε τι σημαίνει οικολογική συνείδηση. Και φυσικά δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω.)

Anyway, στο θέμα μας πάλι, λίγο αργοπορημένο αυτό το πόστ, γιατί οι γνήσιοι neofreecampers φεύγουν από Ιούνιο για διακοπές, αλλά κι εμείς τα έρημα τα εργαζόμενα νιάτα έχουμε δικαίωμα έστω και στις 2 βδομάδες που μας αναλογούν.



Ακολουθεί Οδηγός Επιβίωσης για Neofreecampers με ότι πιστεύω πως χρειάζεται για περάσετε ζάχαρη στις διακοπές. Θέλει μια καλή οργάνωση το πριν, αλλά στη διάρκεια των διακοπών, δεν θα σας απασχολεί τίποτα. Δέχομαι απορίες, προτάσεις και τυχόν παραλείψεις. Εννοείται πως όλα είναι προαιρετικά, αλλά εγώ και η οργάνωση πάμε πακέτο. :)

ΕΙΔΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ:
Σκηνή, sleeping bag, στρώμα – τρόμπα - κάριμακ, ψάθες, ντουζιέρα, σεντόνια για σκιά, σπάγκος (κανάββινος & νάιλον για τέντες), αιώρα, φακός κεφαλής, βουρτσάκι με σκληρή τρίχα, κασετόφωνο – μπαταρίες - cd, φωτογραφική μηχανή, κινητά -φορτιστές, σετ ραψίματος
Παρατηρήσεις: όταν εγκαταλείψετε στο τέλος των διακοπών σας το σημείο που είχατε εγκατασταθεί, καθαρίστε (το χώρο γενικά, εννοείται) και τα δέντρα από κάθε λογής σπάγγο που χρησιμοποιήσατε για να δέσετε τα σκιαστρα σας. Τις μπαταρίες σας ανακυκλώστε τις πίσω στις πόλεις σας.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
σεντόνια για ύπνο, μαξιλαροθήκες, πετσέτες (ντους και θαλάσσης), παπούτσια-παντόφλες - πέδιλα, εσώρουχα - κάλτσες, παντελόνια - βερμούδες, μπλούζες (και μακρυμάνικες), μαγιω - παρεο, καπέλα, γυαλιά ηλίου, αντιανεμικό - αδιάβροχο

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Σαμπουάν - σαπούνι, αντιηλιακό - κρέμα ενυδάτωσης, οδοντόβουρτσα – οδοντόκρεμα, autan, χαρτί υγείας, καθρεφτακι – ξυριστικά - τσιμπιδάκι, προφυλακτικά, μωρομαντηλα, ταμπόν
Παρατηρήσεις: καλό είναι τα καθαριστικά να είναι φιλικά προς το περιβάλλον, πράσινο σαπούνι κλπ. Μην χύνετε γλυκό νερό κοντά στη σκηνή σας γιατί ελκύετε έντομα όπως σκορπιούς και άλλα «επίπονα».Δεν είναι αποδεδειγμένο αυτό που λέω, το τηρώ όμως όλα τα χρόνια που κάνω κάμπινγκ και δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Μαχαιροπήρουνα - κουταλάκια, ποτήρια LAKEN, πιάτα, κατσαρόλες, μπρίκι ή μότα για εσπρέσσο, πλαστικά μπολ - γαβάθες, κουτάλα, πηρούνα, θήκη για δροσερό νερό, σουγιάς, γκαζάκι & ανταλλακτικά, φαναράκι με μπαταρίες, πετσέτα κουζίνας
Παρατηρησεις: Καθαρίστε τη λαντζα στη θαλασσα με νερο και αμμο. Τα ψαρακια θα σας ευχαριστουν για το γευμα.



ΤΡΟΦΙΜΑ
Μπαχαρικά, κύκνος τομάτα, εσπρεσσο, ζαχαριτσες, γαλατακια, μακαρόνια - ρύζι, όσπρια, έτοιμες σάλτσες, κακάο, κουλούρια αλμυρά & γλυκά, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, τσάι, μέλι
Παρατηρήσεις: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Έχουμε μαγειρέψει από ψαρόσουπα μέχρι αρνί στα κάρβουνα.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Φιδάκια, κεριά αντικουνουπικα - κηροπήγια, τασάκια, μονωτική ταινία, σύρμα για κήπο, απορρυπαντικό, μανταλάκια, λαστιχάκια, σακούλες σκουπιδιών, βιβλία - χαρτί-στυλό, παιχνίδια.

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ
Οινόπνευμα, βαμβάκι, μπατονετες, ιώδιο, οξυζενε, γάζες, fenistil, κορτιζόνη – σύριγγα, aspivenin, τσιρότα, λευκοπλαστ, Bepanthol
Παρατηρήσεις: Το aspivenin είναι μια ειδική σύριγγα με 3-4 διαφορετικής διαμέτρου «ρουφήχτρες» για διάφορα είδη τσιμπήματος από έντομο μέχρι φίδι.

ΕΙΔΗ ΚΑΠΝΟΥ
Καπνός, τσιγάρα, φιλτρακια, χαρτάκια, αναπτήρες – σπίρτα
Παρατηρήσεις: Το νου σας στις γόπες. Συχνά – πυκνά κάνουμε και «γοπινγκ» στη παραλία μαζεύοντας τις γόπες των άλλων. It’s a dirty job, but smbdy’s got to do it. Μπορεί βλέποντας μας να ευαισθητοποιηθούν. Λέμε τώρα...

ΨΑΡΙΚΑ
Δόλωμα - αγκίστρια, ψαροντουφεκο - πετονιά, μάσκα - γυαλάκια, βαρίδια - αναπνευστήρας, βατραχοπεδιλα.
Παρατηρήσεις: Εννοείται πως δεν σκοτώνουμε πολύ μικρά ψαράκια και δεν ψαρεύουμε κοντά στους λουόμενους.



MILOU
μπολ για φαί & νερό, ξηρά τροφή, μπαλάκια, λουρί, βιβλιάρια, σπρέι για καλαζαρ
Παρατηρησεις: Το σκυλί μου, η ζωή μου. Τις πρώτες μέρες καίγονται οι πατουσιτσες της. Την δροσίζω με λίγο bepanthol. Το καλαζαρ είναι για τις σκνίπες, την ψεκάζω κάθε σούρουπο.

ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ
εισιτήρια
λεφτά

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΩΡΑ!!!!!
(αλλά θα φύγω τον Αύγουστο...)

Σχόλια

  1. Να υποδείξω μια παράλειψη... ξέχασες το container και το διακανονισμό με τη μεταφορική για να τα κουβαλήσεις όλα αυτά... έλεος... ήμαρτον έλεος... νεοamper είσαι κι εσύ κι ας κάνεις camping 200 χρόνια... στρώμα? καλλιντικά ffs! καλλιντικάαααααααα έλεος....
    free camping = απλυσιά... τέλος... οι 2 πρώτες μέρες είναι ίσως λίγο πίκρα και μετά συνηθίζεις το αλάτι και είσαι κομπλεδούρα... στρώμα και τρόμπα? κι ένας τρόμπας τρομπάρει...
    έλεος... υποστρωματάκι από μοναστηράκι, από πάνω ο υπνόσακκος... και τέλος... αν κι εγώ προσωπικά υπνόσακκο παίρνω μόνο εν είδη μαξιλαριού... δεν έχω κρυώσει ποτέ αρκετά για να μπω εκεί μέσα... Τίποτα, ούτε ρούχα δε θες... με το μαγιώ ολέ... όλη μέρα κάθε μέρα... και μπανάκια στη θάλασσα... άντε τα κουζινικά στα δίνω... χρειάζονται... όσο για το φαρμακείο... μια κρεμούλα για τσιμπήματα... κανά παναντόλ για κανά πονοκέφαλο... άντε και κανά φιδάκι ή κεριά σιτρονέλλα...
    μην ξανακούσω για τη νέα γεννιά πως έχει φλωρέψει γιατί είστε μέγιστοι φλώροι οι 30κάτι... αδερφέεεεεεεςςςςςς ουυυυυυυυυυ ρεεεεεεεεεεε! κρα κρα κραααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βλαμμενο, καταρχάς ολα αυτα ειναι προαιρετικα και ο καθενας επιλεγει την προσωπικη του ανεση και αναγκες. Ουτε στρωμα παιρνω, ουτε καν μαγιω αν θες να ξερεις.
    Δευτερον, μαζευομαστε παρεα και χωριζονται σε πολλα ατομα. Δεν θα παρουν ολοι φαρμακειο, ουτε κατσαρολες.
    Τα καλλυντικα που τα ειδες, πηρα καμια μασκαρα και ψαρωσες? Τα δοντια σου δεν τα πλενεις? Στην απλυσια να κατσεις εσυ ρε βρωμιαρη και αν σταυρωσεις γκομενα, ελα και ζητα μου προφυλακτικο.
    Σας βλεπω ολους εσας τους "ανετους" καθε καλοκαιρι, οταν ερχεστε και ζητιανευετε κανενα λευκοπλαστ.
    Οταν σου φυγει φλουδα απο το ποδι σου στα βραχια, πασαλειψε την με αμμο, μπορει και να κλεισει... Εκτος αν στα μερη που πας εχει ιδιωτικες κλινικες και ξενοδοχεια Α κατηγοριας.
    ΚΡΑ στα μουτρα σου, ασεβη 23άρη!
    :PpPPpPppPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kabamaru, με καλη διαθεση ξεκιναω, αλλα πολλες φορες με χαλανε στην πορεια. Γι αυτο, οσο λιγοτεροι, τοσο το καλυτερο.
    Δεν ειχα προθεση να γκρινιάξω, αλλα να ανοιξω τα ματια σε καποιους που τα βλεπουν ολα "ελα μωρε". Ας σεβονται και την ελευθερια των αλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας ανοιξες τα ματια ρε συ Λι. Θα σε μνημονευω φετος καθε ωρα και στιγμη του καμπιγκ-ταημ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ειναι αυτο που δεν ηξερες ρε συ? Εσυ εισαι γατόνι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχα!
    μιλάμε για ΤΟΝ οδηγό!
    κι εγώ που νόμιζα ότι είχα έρθει οργανωμένη, και τελικά όλο στη ζητιανιά ήμουνα!
    θυμάσαι με πόση περηφάνια σου έδειξα μια αμμωνία και μια αλοιφη και συ μου έβγαλες ολόκληρο φαρμακείο!!!
    άμα τις μετράγαμε...γάματα! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΣΤ..ΑΚΟΥ ΜΟΤΑ ΓΙΑ ΕΣΠΡΕΣΣΟ..
    ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ..ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΟΛΕ..ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ..ΟΧΙ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΟΧΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΚΤΕΣ..ΧΑΧΑ..

    ΜΑΑΑΤΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καρυατιδα, τουλαχιστον απο εσενα περιμενα σχολιο για τη Milou. :P

    Λοθ, καλά μην παιρνεις και ορκο για τα καθαρα κρεβατια που δεν ξερεις ποιος εκανε τι...
    Επίσης δεν υπαρχει καλυτερη απολαυση απο φρεσκοφτιαγμενο εσπρεσσακι ανακατεμενο με αλμυρή ξενοιασιά. Τι σου λεω τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΩ ΑΛΜΥΡΑ ΔΕΝ ΠΙΝΩ...ΤΑ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΣΑ ΚΡΑΤΣΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΚΑΑΝ..
    ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ..Η ΜΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οκ παρτα ολα εσυ εγω θα φερω τη σκηνη μονο)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα ναρκωτικά δεν βλέπω πουθενά και ανησυχώ...

    πάρε και την ανδρική (κυρίως) λίστα για κάμπινγκ (προϊόν χρόνιων ερευνών): http://masterblasterx.blogspot.com/2006/05/camping-list.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λοθ, τελειωσε, εισαι παιδι της πολης. :PpPpPPPPp

    chef, παρτάκια. τσ-τσ-τσ!

    mujahedin, την διαβασα τη λιστα σου, ουτε εκει αναφερονται τα ναρκωτικα. Επισης οτι γραφεις τα εχω ηδη στη λιστα μου, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλά! η Μιλού είναι θέμα, θεά, Θηλυκό από τα λίγα, κτλ!
    ααααα! να την είχα τώρα εδώ τη χοντρούλαααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι, αλλά η λίστα μου είναι πιο κόμπακτ. Ένας άντρας θα την έβρισκε ποιο απλή.
    Είναι περιεκτική, απλή και κατανοητή. Ακριβώς όπως θα ήθελε κανείς και μια γυναίκα. Η δική σου είναι ακριβώς όπως είναι μια γυναίκα στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Karyatida, παμε το βραδυ στο "Αστρον"?

    mujahedin, απλη & κατανοητη, ναι, περιεκτικη οχι (η λιστα σου). Ενω η δικια μου ειναι ολοκληρωμενη και ανωτερου επιπεδου. Κανε οποια συγκριση θες.... :PpPPPppPp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν έχω ζητιανέψει ποτέ... από την πρώτη φορά σε camping...
    άμμο και κάτουρα για τις πληγές...
    κατά κανόνα το καλοκαίρι χτυπάω γκομενάκια ασχέτως απλυσιάς... ακόμη και στις πιο αγάμητες περιόδους μου το καλοκαίρι πάντα περνάει η μπογιά μου... (δεν ξέρω γιατί...)
    Τέλος ακόμη και με την οδοντοβουρτσίτσα σου, σε φωτό που μου έχεις στείλει από διακοπές σου, η πέτρα στα δοντάκια είναι περισσότερη από τα δοντάκια τα ίδια οπότε να τα αφήσεις αυτά τα παραπλανητικά... :p
    Μαγιώ φοράω πάντα γιατί αλλιώς τρομάζουν οι λουόμενοι... (ώωωωωωωω! Τι μεγάλο που τον έχεις!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. crazy chef, με τι γευση?

    It is, παντα υπαρχουν απελπισμενες γυναικες, χειμωνα-καλοκαιρι παλιοβρωμυλε. Ρε παλιοψευτη, τα δοντακια μου δεν βγαζουν πετρα ουτε ανα πενταετια, το πρωτο σφραγισμα το εκανα πριν δυο χρονια, σαπιοδοντη! Μαγιω φορας ή κελεμπια αρχοντόμπακα...
    (I can go on forever you know..)
    :PppppPPppPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το χειμώνα τείνω να πλένομαι όμως... οπότε μάλλον γουστάρετε όλες βαβρατίλα και ροκφόρ...
    Οκ σε προκαλώ να αναρτίσεις τη φωτό που τρως τη φρυγανιά με τη μαρμελάδα, σε κοινή θέα, να κρίνει το κοινό...
    το ότι δεν πας ποτέ στον οδοντίατρο δε σημαίνει πως δεν έχεις σάπιο δοντάκι...
    Η μπάκα είναι αρχοντιά... όλες τη γουστάρετε εκτός από τις ανοργασμικές... με περηφάνεια και χαρά τη φέρω λοιπόν και γουστάρετε κι όλας...
    and by all means... go on... make my day bitch... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΣΣΣΣΣΣΣΤ ΨΩΜΑΚΙ ΨΩΜΑΚΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩ..
    ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ...ΑΚΟΥΩ
    ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν ξαναγυρίσεις, τα φέρνεις πίσω όλα αυτά ή τα πετάς στα σκουπίδια σαν την παλιά σου διάθεση;

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. it is, Bαρβατιλα & ροκφορ οι στερημενες. Εμεις γουσταρουμε να τριζει απο καθαριοτητα.
    Η φωτο που τρωω τη μαρμελαδα εχει κομματακι ψωμιου στο δοντι βρε σαφρακιασμένο. Τοση πετρα δεν ειχα ουτε στους πιο τρελλους μου εφιαλτες!
    Στον οδοντιατρο δεν παω συχνα γιατι δεν χρειαζεται.
    Η μπακα χρειαζεται για χερουλι γιατι αν κανατε σωστα τη δουλεια δεν θα χρειαζόταν :Ρ

    Are you talking to me?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οχι Λοθ, πες και συ, εχω πετρα στη φωτο? Παρε θεση τωρα! :PPpPPp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aγγελε, γυρναω παντα ελαφρυτερη.
    Και σε εφοδια και σε διάθεση. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τι είναι το "Αστρον";;;;
    με έπιασες αδιάβαστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χα χα χα καρ....ωραιος καιρος σημερα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε ναι, δεν είπα πως δεν ήταν φρυγανιά... απλώς ήταν φρυγανιά από προηγούμενες διακοπές... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. it is, αυτα τα κανεις εσυ παλιοκαρμιρη, φυλας φαι για του χρονου! Ενω εγω το τρωω μονοκοπανια... :PppPPPppp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. XMMMMMMMMMMMM... AMMO ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..
    ΠΕΤΡΑ ..ΠΕΤΡΑ...ΟΧΙ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΡΧΗΓΕΕΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΕΙ...
    ΦΑΝΤΑΣΟΥΟΥΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. OMG! Είναι γεγονός! Lee μαινόμενη. Ξεσπάθωσε και έχει κάνει τον itis να κρύβεται. Όρμα Leeeeeeee.
    Όσο για την λίστα: εγώ πάντα παίρνω μαζί μία λαβίδα για παγάκια. Δεν ξέρω γιατί αλλά με κάνει και νιώθω ασφάλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΕΛΕΙΑ..ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΡΕΛΟΚ ΜΙΑ ΛΑΒΙΔΑ???
    LEE ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΜ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΠΑΚΙΑ..ΧΙΧΙ

    ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!
    ΥΓ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χαχαχα... κάθε φορά που ανοίγω τα comments σου γελάω μόνος μου σα χαζός :P

    Ετοιμαζόμαστε για διακοπές στη φύση;;;; Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωω!!!
    Καλά να περάσεις ότι κι αν κάνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. που εχεις χαθει βρε ατομακι?
    Ηταν πολυ βαθια η βουτια στα ονειρα σου? :)
    Αργω ακομα για διακοπες,
    φευγω 3 Αυγούστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λοιπόν 1 θα σου πω... Το Synch εχθές ήταν όλα τα λευτά.. ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!! εκτός από Fisherspooner, Bonobo κλπ, Chateau Flight και Wighnomy Brothers έδωσαν ρέστα!

    Ποιες βουτιές και αγελαδίσια κουραφέξαλα... έχασα την μπάλα χθες σου λέω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. απαιτώ να γράψεις νέο post!
    γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έλα, παιδάκι μου, μαζί μου, να σε κακομάθω, να μη θέλεις ούτε να ακούς για canping μετά!!!
    Δεν τάπαμε από πέρσι;
    Φιλιά!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αστεροειδή μου, βαριέμαι υπερβολικα την χλιδή! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετσι, για να πουμε κατι.

Τι φοβάσαι?

Το ανθος του Λωτού