Synch 2008

Οι ελληνικές διοργανώσεις φεστιβάλ πάνε από το κακό στο χειρότερο. Μετά την περσινή φόλα με τους Underworld, μας ξαναγειωσανε και φέτος. Την Κυριακή 15/6 ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο Synch 2008 ο Juan Atkins. Τι να σας πω τώρα για αυτόν, πρωτεργάτης της Detroit techno μαζί με τον Derrick May και τον Kevin Saunderson. Ενθουσιασμός ο Αντρέας, είχε βγάλει εισιτήριο εδώ και 3 βδομάδες τουλάχιστον. Εγώ δεν το είχα πάρει απόφαση ακόμα, 3 η ώρα το πρωί θα έβγαινε, και την άλλη μέρα δουλειά. Τέλος πάντων, μια ζωή την έχουμε, καλοκαιράκι είναι, αποφάσισα να ξενυχτήσω και να πάω κατευθείαν για δουλειά. Μεσημεριανός ύπνος full την Κυριακή, καφεδάκι δυνατό το βράδυ, ψυχολογική προετοιμασία για ξενύχτι, χορό και σουλατσάρισμα στα διάφορα stages.
Ο Αντρέας κάτι είχε υποπτευθεί, δεν ήταν καθόλου τυχαίο που το επίσημο site του Synch ήταν κατεβασμένο από το πρωί… Σκάμε 12μιση η ώρα στην Τεχνόπολη και για άλλη μια χρονιά πνιγήκαμε από την κάπνα των βρωμικάδων. Φέτος είχαν μεταφέρει και την είσοδο από την κάτω πλευρά, μπας και χωρέσουν καμιά 15 ακόμα πλανόδιοι. Και φτάνω στο ταμείο. Και βλέπω την ασπρόμαυρη Α4 κόλλα χαρτιού να λέει: Ο Juan Atkins δεν θα εμφανιστεί σήμερα για προσωπικούς του λόγους.
Ξενέρωμα. Ξενέρωμα. Ξενέρωμα. Ξενέρωμα. Ξενέρωμα. Ξενέρωμα. Ξενέρωμα.
Όχι ρε φίλε, δεν σου σκάω άλλα 45 ευρώ για να δω μαλακίες. Δεν θα ξεχάσω τον γκουρού της τέκνο με την Roisin Murphy. Να πάει να γαμηθεί και το Synch σου, και το Ejekt σου, και όλοι σας παρεούλα. Και δεν ξαναπληρωνω για εισιτήριο. Ας όψεται που μου αρέσει να τα σκάω για κάτι καλό. Οι φίλοι στην πόρτα να είναι καλά, άμα μπω τζάμπα, σας πετάω και γαρύφαλλα. Τουλάχιστον κάναμε μια κοπελίτσα ευτυχισμένη, χαρίζοντας της το εισιτήριο του Αντρέα…
Το τι ωρα κοιμήθηκα, αστο.

Σχόλια

  1. Επειδή δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα καλά..τα χρήματα των εισιτηρίων δεν σας τα επέστρεψαν;
    Κρίμα πάντως για όλο το σκηνικό...η απογοήτευση δεν αποζημιώνεται με κανένα τρόπο.

    Εσείς να'στε καλά όμως βρε! άντε χαμόγελο :))

    την καλημέρα μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το εψαξα, αλλα ειμαι σιγουρη οτι καποια δικλειδα ασφαλειας θα εχουν στα ψιλα γραμματα του εισιτηριου...
    Η απογοητευση μενει, γιατι δεν πας σε φεστιβαλ ετσι για να ακουσεις οτι να'ναι...

    Καλη βδομαδα Συννεφούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως οι Underworld είχαν έρθει. Αλλά τους κάνανε πέσιμο οι "αναρχικοί" στα παρασκήνια. Τους τα σπάσανε όλα και τραυματισαν τον τραγουδιστή. Πηγή 100% έγκυρη.
    και κάτι που μας είπε η Δ.
    θα έρθουν οι Sex Pistols και οι "αναρχικοί" βγάλανε φιρμάνι ότι, όχι απλά θα σπάσουνε στο ξύλο το συγκρότημα, αλλά κι αυτούς που θα τολμήσουν να πάνε!
    εμμμ έλεος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το αποτελεσμα μετραει, και δυστυχως ειναι οικτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTEΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΕΔΩ...
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..
    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου άρεσε το τουλάχιστον της υπόθεσης.. :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Loth, ναι, ναι, ξερω...

    Deadend mind, ντρεπόταν να το παρει! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ καλά τα λες και είστε γαμηστεροί που χαρίσατε το εισιτήριο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. :). Κι εγω το φχαριστηθηκα που το χαρισα, η κοπελιτσα στην αρχη ντρεποτανε να το παρει, μου εκανε πολυ εντυπωση αυτο, κανεις μια καλη κινηση και ο αλλος απεναντι σου ειναι δυσπιστος, ολα καλά όμως, μετα μου εστελνε φιλακια!

    Σε λαθος χωρα ζουμε, αστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετσι, για να πουμε κατι.

Τι φοβάσαι?

Το ανθος του Λωτού