Deeper

 Χτες καθόμασταν αραχτοί στο άντρο της Via Sound. Επερχόμενο party, ετοιμαζόμασταν να κατεβούμε κέντρο για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Sven Väth θα είναι επίσης εκείνη τη βραδιά στην Αθήνα όποτε μέχρι να κατεβούμε Ψυρρή, κάναμε ένα flashback σε βινύλια των 90s. Δεν χρειάζεται πολύ παρακάλι ο Αντρέας για να ξεσκονίσει τα δισκάκια του. :) Πάντως όσον αφορά τον Sven, ομολογώ πως με κέρδισε το τότε και όχι το τώρα. Διαχρονικά κομμάτια που αναφέρονται στην techno σκηνή ξεκάθαρα. 
 
Ακολούθησαν κάποια eurotechno κομμάτια (οχι του Sven, να εξηγούμαστε), έτσι για να γελάσουμε και σκέφτηκα πως η ποπ, ανάλαφρη κουλτούρα είναι παντού.

Επόμενο δισκάκι της “ρετροσπεκτίβας” των 90s, Τετράγωνο 19 & Ηχοδρόμιο. Για όσους δεν το ξέρουν, το Τετράγωνο 19 ήταν ένα project του Μιχάλη Δέλτα εκεί γύρω στο 1995 με λίγα album releases. Όσον αφορά το ύφος του συγκεκριμένου άλμπουμ, δεν θα το χαρακτήριζα ως ανώτερη κουλτούρα, βαθύτερη μάλλον, και πρωτογενή σίγουρα, πάντως είναι κάτι που το συναντάμε συχνά στην Ελλάδα και συνήθως μπερδεύεται με τη σοβαροφάνεια του πράγματος.
 
Αυτό που μου έμεινε λοιπόν σαν σκέψη (και μετά από πολλούς συνειρμούς είναι η αλήθεια) είναι πως, ίσως, όταν ψάχνεις το βαθύτερο νόημα στα πράγματα να αισθάνεσαι και λίγο πιο ελεύθερος.

Σχόλια

  1. αυτό το project του Μιχάλη Δ. πρώτη φορά το ακούω. Μου αρέσει ο τύπος δισκογραφικά, αν και τον έχω ακούσει να κάνει και πρόγραμμα σε κλαμπάκι και μπορώ να πω ότι με έκανε να βαρεθώ...

    Τα λέμε το Σάββατο Leeάκι !!!!

    Καλό μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετά απο εξισου πολλους συνειρμους θα συμφωνησω μαζι σου. αν σκεφτεις οτι τα πραγματα κατά βάση δεν εχουν βαθυτερο νοημα, και αν σκεφτεις οτι ελευθερος ειναι αυτος που δεν περιμένει κάτι.
    αυτο λεγεται καφεφιλοσοφια, γιατι τώρα πινω καφέ. ειναι κατι σαν την αμπελοφιλοσοφια, που την κανεις οταν τυλιγεις ντολμαδακια με αμπελοφυλλα.
    φιλιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tuco, το εχει ο Αντρεας το δισκακι, το μοιραζαν τζαμπα τοτε σε ενα παρτυ.
    Στο δικο μας παρτυ δεν θα βαρεθεις! Αυπομονω :)

    Deadend mind, επικαιρο το ντολμαδακι, ομολογω :)
    Και ναι, το επιασες το βαθύτερο νοημα ;))))
    Φιλακιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 簡単にお小遣い稼ぎをしたい方必見、当サイト逆¥倶楽部では無料登録して女性の性の欲求に応えるだけのアルバイトです。初心者でもすぐに高収入の逆¥交際に興味をもたれた方はTOPページまでどうぞ。

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. サイト作成は初めてでぇす。プロフは友達も作ってたので私も頑張って作成しました。プロフもってる人はメル友になって見せ合いっこしませんか?メアドのせてるので連絡ください。love-friend0925@docomo.ne.jp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ετσι, για να πουμε κατι.

Τι φοβάσαι?

Το ανθος του Λωτού